Željko Kerum: Aritz Aduriz me došao podržati, obećao mi je prijateljski susret Hajduka i Athletic Bilbaoa

"Obećao je organizirati prijateljski susret između Hajduka i Athletic Bilbao nakon pobjede Željka Keruma za gradonačelnika, iako postoji velika mogućnost da se susretnu u Kupu Uefa ove godine"

Gradonačelnički kandidat HGS-a, Željko Kerum, pohvalio se tijekom subote na svome Facebook zidu fotografijom na kojoj pozira sa španjolskim nogometnim reprezentativcem. Tvrdi da ga je Aritz Aduriz posjeti u cilju podrške njegovoj kandidaturi.


Njegovu objavu prenosimo u cijelosti i autentično:

Aritz Aduruz reprezentativac španjolske nogometne reprezentacije i golgeter Athletic Bilbao posjetio je Željka Keruma da bi mu dao podršku u izboru za gradonačelnika sa svojim suigračima i prijateljima u sklopu odmora kojeg provodi na Jadranu.

Obećao je organizirati prijateljski susret između Hajduka i Athletic Bilbao nakon pobjede Željka Keruma za gradonačelnika, iako postoji velika mogućnost da se susretnu u Kupu Uefa ove godine. Aduriz je jedna od legendi španjolskog nogometa, a u njegovom klubu mogu igrati samo Baski , a sam je dokazao svoju privrženost klubu iz kojeg je ponikao, jer nije prohvatio ponudu Madridskog Reala za 50.000.000 eura , već je ostao u svom matičnom klubu za 15.000.000 eura.

[fb_pe url=”https://www.facebook.com/zeljko.kerum.hgs/posts/675042602704976″ bottom=”30″]

Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0