Zekanović (HS) sa saborske govornice prozvao dožupana Blaževića za žderanje i lokanje: Dva dana prije lokalnih izbora popili 90 litara Graševine uz 18 kilograma pršuta i 180 porcija miješanog mesa!

"Jeli za ovo znao Andrej Plenković? Vjerojatno je. Ako ne zna, evo sad će saznati" - oštar je bio Zekanović


Dožupana šibensko-kninskog Nikolu Blaževića, kojem nije dosta nevolja s korona-večericom u vrijeme dok većina hrvatskih građana poštuje epidemiološke mjere, za saborskom govornicom prozvao je Hrvoje Zekanović, saborski zastupnik Hrvatskih suverenista. Javnosti je pokazao dokument, zapravo račun s gozbe koji datira od 18. svibnja 2017. godine.


“Grad Knin platio žderanje i lokanje”

– Nema ništa sporno, osim što je Grad Knin proračunskim novcem građana Grada Knina platio hranu i piće, prevest ću, žderanje i lokanje za svoje, kaže on ovdje, zaposlenike, načelnike susjednih općina,… Odmah i to prevedem, radi se o izbornoj kampanji, o izbornoj promidžbi koja se radi proračunskim novcem Grada Knina. I nikom ništa. Jeli za ovo znao Andrej Plenković? Vjerojatno je. Ako ne zna, evo sad će saznati. Da je svega dva dana prije lokalnih izbora prije četiri godine taj isti čovjek koji danas grubo krši mjere Stožera civilne zaštite potrošio golemi novac na jedan sumnjivi način. – kazao je između ostalog u Saboru RH zastupnik Zekanović. Koji je nešto ranije pozvao ministra Božinovića na smjenu Nikole Blaževića…

– Danas ih mogu nazvati vlada dvostrukih mjerila. Svakodnevno straše hrvatski narod govoreći o opasnosti korona krize. Pa smo oformili stožer civilne zaštite i dali tom stožeru neograničene ovlasti. I svaka županija ima svog načelnika pa tako i moja šibensko-kninska ima načelnika koji se zove Nikola Blažević. Koji ovih dana mrtvo-hladno sa svojim društvancem odlazi u restorane i tamo jede i pije, da ne kažem ždere i loče, i radi upravo ono što brani hrvatskim građanima. Ponovit ću, ne radi se o bilo kakvom HDZ-ovcu nego o načelniku Stožera civilne zaštite. I nikom ništa. – poentirao je Zekanović.

‘Marende svih marendi’

A račun s ‘marende svih marendi’ – jer pored nadnevka stoji kako je vrijeme izdavanja 10 sati i 31 minuta – iz svibnja 2017. godine kojeg je javnosti predočio Zekanović iznosi lijepih 34.920 kuna. Građani Knina su tako platili 180 porcija miješanog mesa, 9,5 kilograma livanjskog sira, 18 kilograma dalmatinskog pršuta, a uz kruh, pomfrit, salatu, trebalo je kaloričnu hranu obilato zalijevati. Pa je tako ispijeno 90 litara Graševine, četiri litre domaćeg Merlota, 72 Karlovačkih, uz 125 litara mineralne, 56 litara Coca-Cole,…Moja reakcija na članak je...
Vau
1
Haha
1
Hagić
0
Hmmm
2
Plač
0
Grrr
2
Molim?
1Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime