BIH portal Dnevnik.ba objavio je da je Zdravko Mamić pobjegao iz BiH u Ujedinjene Arapske Emirate. Pozivali su se na izvor blizak obitelji. Po njega je, kako pišu, došao brat Zoran.

Istu informaciju na svom je Twitteru objavio novinar N1 Hrvoje Krešić.

“Neslužbeno: Zdravko Mamić više nije u BiH, najvjerojatnije je danas sa mostarske zračne luke poletio za Ujedinjene Arapske Emirate”, napisao je Krešić.Uskoro su brojni mediji u regiji prenijeli tu vijest. Index je kontaktirao odvjetnika braće Mamić Veljka Miljevića, no on nije mogao potvrditi ovu informaciju, a Zdravko Mamić je bio nedostupan.

No, kako piše Dnevni Avaz, Mamić je demantirao da je napustio BiH.

– Nije to točno, evo me u Međugorju, nigdje nisam pobjegao. Točno je samo da je moj brat Zoran bio kod mene u posjeti i vratio se u Emirate, gdje i radi – rekao je Mamić za Avaz dodavši kako se radi o budalaštinama.

Mamićev odvjetnik: Mamić je loše zbog hrpe laži

Zdravko Rajić, Mamićev odvjetnik, za Index je demantirao da se njegov klijent nalazi u bijegu.

– Sjedim s njim na kavi – rekao je Rajić. No, nije dao Mamića na telefon jer je, kako je kazao, jako uzbuđen zbog lažnih objava.

– Nije ni čudo da vam se on sam ne želi javiti zbog hrpe lažnih informacija koje su danas objavljene, a sve je krenulo, pretpostavljam, nakon što je ustanovljeno da je Zoran bio u posjeti kod svog brata Zdravka – kaže Rajić.

– Mamić nije planirao bijeg u 17 sati kako je objavljeno, niti je ikakav tim sudjelovao u organizaciji bijega – kaže. Dodaje da se Mamić nakon ovih objava osjeća loše.Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime