Zbog požara zatvorena autocesta kod Šibenika, zatvorena i lokalna cesta kod Perkovića

Uz probleme s požarima, na autocesti A1 vladaju velike gužve

Zbog požara i gustog dima prekinut je promet na autocesti A1 Zageb-Split-Ploče između čvorova Prgomet i Šibenik u oba smjera. Vozače molimo za strpljenje.
Zbog prometne nesreće na autocesti A1 između čvorova Benkovac i Pirovac u smjeru Splita (280. km) vozi se uz ograničenje brzine (vozila su u zaustavnom traku).
Zbog gustog prometa kolone su na slijedećim cestama:

A1 ZAGREB-SPLIT-PLOČE


  • pred naplatom Lučko u smjeru Zagreba kolona je oko 1 km, na naplati Demerje te na ulasku prema moru nema dužih čekanja.
 
A4 ZAGREB-GORIČAN
  • pred naplatom Goričan u smjeru Mađarske kolona je oko 500 m, čekanje 10-15 minuta.

Jak vjetar povremeno usporava promet na autocesti A6 Rijeka-Zagreb između Kikovice i tunela Tuhobić. Vozače upozoravamo da prilagode brzinu i način vožnje uvjetima na cestama te održavaju sigurnosni razmak između vozila, javlja HAK.

Pojačan je promet na važnijim cestama u smjeru mora i unutrašnjosti, osobito na autocestama A1 Zagreb-Split-Ploče, A2 Zagreb-Macelj, A3 Bregana-Lipovac, A4 Goričan-Zagreb, A6 Rijeka-Zagreb, Istarskom ipsilonu, zagrebačkoj (A3) i riječkoj (A7) obilaznici, državnoj cesti DC1 osobito na prilazima Sinju, Jadranskoj magistrali (DC8), Krčkom mostu, na prilazima turističkim središtima na obali, trajektnim lukama i pristaništima te na graničnim prijelazima sa Slovenijom, Bosnom i Hercegovinom, Srbijom i Crnom Gorom.
Zbog požara zatvorena je lokalna cesta kroz Perković kod Vrpolja.

Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0