Zbog potreba festivala, ostao bez parkinga u centru grada: “Mene ni’ko ništa ne pita, a račun će mi uredno dostavit'”

Splićanin plaća mjesečnu stanarsku naknadu za ovo parking mjesto, ali je bez upozorenja ostao bez njega zbog potreba nadolazećeg Splitskog festivala...

U Facebook grupi “Split i oko Splita”, svakodnevno se objavljuju kojekakve vijesti, informacije i fotografije iz grada i okolice, a počesto se dogodi i da se iznese određena problematika s kojom su Splićani, a i njihovi susjedni suočeni.


Tako je i danas naš sugrađanin postavio dvije fotografije na kojima se jasno vidi ograđeni prostor, rezerviran za potrebe nadolazećeg Splitskog festivala na Prokurativama, a na kojemu član ove grupe ima rezervirano parking mjesto.

Bez upozorenja, ograđen je dio parkinga, pa se tako Splićanin razbjesnio i podijelio to s ostatkom korisnika na društvenim mrežama pitajući se ima li on u ovom gradu ikakva prava.

U samom centru grada parking je uvijek problem, no izgleda da se i onima koji plaćaju mjesečnu naknadu za svoje parking mjesto, događaju situacije da nemaju gdje parkirati.

– Ja plaćan misečnu stanarsku pretplatu za ove parkinge na slici. Kad grad da nekome da te parkinge ogradi na 10 dana iman li ja pravo na alternativni parking ili na povrat novca ili iman li ja ka stanovnik ovoga grada pravo na bilo šta – kazao je ljutiti Splićanin.

Iako razlog što je ostao bez parking mjesta leži u činjenici da se sprema velika glazbena manifestacija na Prokurativama, Splićanin je komentirao kako je stvar toga da oni “moredu šta oćedu”, a njemu će svakako račun za parking biti naplaćen.


 Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0