Završni predizborni skup HDZ u Solinu

Kandidat za gradonačelnika Solina Dalibor Ninčević i kandidacijska lista HDZ pozivaju sve građane na završno predizborno druženje u Solinu

Kandidat za gradonačelnika Solina Dalibor Ninčević i kandidacijska lista HDZ uputili su priopćenje za javnost u kojem pozivaju sve građane na završno predizborno druženje u Solinu. Priopćenje prenosimo u cijelosti.


Dalibor Ninčević i kandidacijska lista HDZ  i koalicijskih partnera pozivaju vas na završno predizborno druženje u petak 19. svibnja s početkom u 19:30 sati u naselju Priko vode pokraj školske sportske dvorane OŠ Kraljice Jelene u Solinu.

Ovom velikom skupu će nazočiti i dugogodišnji gradonačelnik Grada Solina, kandidat za župana Splitsko dalmatinske županije Blaženko Boban.

– Solin je od radničkog predgrađa Splita postao grad u koji doseljavaju mnoge mlade obitelji, grad zelenila i mirnog življenja. Ova predizborna druženja su samo završnica jednog razdoblja i, vjerujem, zajednički nastavak stabilnog razvoja Solina i početak realizacije novih ideja. Sve ovisi o vašem izlasku na birališta u nedjelju stoga nemojte zaboraviti potvrditi svoje odluke zaokruživanjem  kandidata za župana Blaženka Bobana pod brojem 2,
kanditata za gradonačelnika Dalibora Ninčevića pod brojem 5
liste HDZ i partnera za gradsko vijeće pod brojem 2
liste HDZ za mjesne odbore
Pozivam vas sve na završno predizborno druženje u petak, 19.05.2017. Priko vode, pored školske dvorane na Arapovcu u 19.30 sati – kazao je Ninčević.
 
Dođite i podržite Dalibora Ninčevića i pobjedničku listu HDZ-a i koalicijskih partnera!
Biraj solin! Srce za Solin!

Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0