ZAVRŠIO 26. INTERSTAS U SOLINU “Solin postaje prepoznatljiva i važna kulturološka turistička destinacija”

Solin postaje prepoznatljiva i važna kulturološka turistička destinacija, ne samo na razini naše županije i Hrvatske, već i posredstvom ove manifestacije Europe i svijeta


Solin je već deset godina u kontinuitetu domaćin INTERSTASU, međunarodnoj smotri turizma, turističkog filma i krajobraza, koji je ove godine, pod visokim pokroviteljstvom predsjednice Republike Kolinde Grabar Kitarović, a u svom 26. izdanju od 13.studenog do 15.studenog, u Solinu okupio 325 turističko-promidžbenih filmova iz 87 država.


– Takve međunarodno priznate manifestacije su nam bitne jer doprinose unaprjeđenju i boljem razumijevanju među ljudima diljem svijeta, a promidžbom kojom manifestaciju poprate države sudionika, ponavljamo pozivnicu i dobrodošlicu u Solin kao destinaciju antičkog turizma.

Naše naslijeđe, želja da se ide u korak s potrebama suvremenog turista, ali i spoznaja o važnosti razvoja kulturnog turizma, koji ovaj grad čini posebnim, garancija su da Solin postaje prepoznatljiva i važna kulturološka turistička destinacija, ne samo na razini naše županije i Hrvatske, već i posredstvom ove manifestacije Europe i svijeta, – istaknuo je solinski gradonačelnik Dalibor Ninčević.

Naglasio je Ninčević i kako su posebno ponosni što je ove godine neovisni žiri posebno priznanje dodijelio i solinskom promo videu “Salona Aeterna” te “Solinskim mažoretkinjama” za 15 godina kontinuiranog rada i promicanja grada Solina.

Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime