ZAVRŠEN OČEVID Blažević je preminuo nakon uboda u srce, oružje nije pronađeno

Županijsko državno odvjetništvo u Splitu povodom naprijed navedenog događaja provodi kriminalističko istraživanje

Obavljen je očevid povodom ubojstva Ivana Mate Blaževića koje se dogodilo u ranim jutarnjim satima u Stobreču.
Iz Županijskog državnog odvjetništva su obavijestili:
-Dežurni zamjenik Županijskog državnog odvjetništva u Splitu je u suradnji s policijskim službenicima Policijske uprave splitsko-dalmatinske, Sektora kriminalističke policije (Služba za očevide i kriminalističku tehniku te Služba općeg kriminaliteta) i policijskim službenicima II. policijske postaje Split proveo dokaznu radnju očevida na mjestu događaja povodom ubojstva oštećenika (1994.) 11. kolovoza 2017. oko 4,15 sati na području Županije splitsko-dalmatinske.

 


Postoje osnovi sumnje da je navedenog jutra unutar prostora caffe bara došlo do sukoba između osumnjičenika (1993.) i oštećenika te je osumnjičenik u jednom trenutku sa, za sada nepoznatim predmetom, zadao oštećeniku ubodnu ranu u predjelu srca.
Na mjesto događaja pozvani su zaposlenici Hitne medicinske pomoći koji su oštećenika u kritičnom stanju prevezli na Hitni kirurški prijem Kliničkog bolničkog centra Split gdje je nad oštećenikom obavljen operativni zahvat, ali je oštećenik unatoč tome ubrzo preminuo.

Županijsko državno odvjetništvo u Splitu povodom naprijed navedenog događaja provodi kriminalističko istraživanje tijekom kojeg je izdan nalog za obavljanje vanjskog pregleda i obdukcije mrtvog tijela oštećenika, kao i nalozi za provođenje drugih dokaznih radnji- poručili su.

Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0