U radu Doma za starije i nemoćne u Splitu nije bilo nepravilnosti, priopćili su iz Ministarstva za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku, piše Dnevnik.hr.

Stožer civilne zaštite Splitsko-dalmatinske županije jučer je izvijestio kako je u KBC-u Split preminula još jedna korisnica Doma za starije i nemoćne osobe u Vukovarskoj ulici. Preminula korisnica Doma već je 14. žrtva iz te ustanove.

“Inspekcijski nadzor Ministarstva za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku u Domu za starije i nemoćne osobe Split proveden je 10. travnja 2020. godine. Izvješće o provedenom nadzoru je završeno.

Tijekom inspekcijskog nadzora utvrđeno je da je Dom postupao sukladno uputama i preporukama svih nadležnih tijela (Ministarstvo za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku, Ministarstvo zdravstva, Hrvatski zavod za javno zdravstvo, Nastavni zavod za javno zdravstvo Splitsko-dalmatinske županije, Nacionalni i Županijski stožer civilne zaštite)”, priopćilo je Ministarstvo za demografiju, javlja Dnevnik.hr.

“Sukladno nalazu provedenog inspekcijskog nadzora utvrđeno je da nisu učinjeni propusti u postupanju zdravstvenih, stručnih i ostalih radnika Doma na II jedinici u Vukovarskoj. “. U tijeku je izrada objedinjenog izvješća Ministarstva za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku i Ministarstva zdravstva”, navedeno je u priopćenju.1 KOMENTAR

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime