U okviru projekta “Za djecu zajedno” koji se provodi uz potporu Splitsko-dalmatinske županije, Udruga udomitelja djece Tobolac poziva sve zainteresirane na tribinu ZAŠTO UDOMITELJSTVO? koja će se održati u petak 15. lipnja 2018. u prostorijama Udruge Tobolac u Doverskoj 9, Split s početkom u 17 00 h.

– Na tribini ZAŠTO UDOMITELJSTVO? ćemo izložiti razloge zbog kojih je udomiteljstvo djece jako važan poziv kojim se spašava djetinjstvo djece iz ranjive skupine djece bez odgovarajuće roditeljske skrbi, a isto tako ćemo objasniti i zakonske i ostale uvjete za dobivanje dozvole udomitelja. Nakon izložene prezentacije, s prisutnima ćemo podijeliti i osobno iskustvo udomitelja, nakon čega se mogu postavljati pitanja. – najavljuju organizatori.

Nakon tribine, u 18:30 program se nastavlja kreativnom radionicom „Za okoliš eko, obala nije daleko“, s ljetnom temom izrade ukrasnih predmeta od naplavnih dasaka, a na kojoj će uz sudionike tribine (opcionalno), sudjelovati i udomitelji djece i svi koje zanima sama tematska radionica.

Broj mjesta je ograničen pa organizatori mole sve zainteresirane za prethodnu najavu na e-mail adresu udruga.tobolac@gmail.com ili na broj mobitela 098 134 50 75.Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime