Zaražena radnica na splitskom Zavodu za zapošljavanje

Pozitivna radnica donedavno je bila na bolovanju, a počela je raditi prije nekoliko dana i u sobi je sjedila sama

Jedna radnica splitske ispostave Hrvatskog zavoda za zapošljavanje pozitivna je na covid-19, dok su dvije u samoizolaciji na prijedlog obiteljskog liječnika. Nitko od njih zasad nema simptome bolesti.


“Obavještavamo Vas kako je jedna djelatnica Područne službe Split Hrvatskog zavoda za zapošljavanje pozitivna na Covid-19 o čemu je uprava informirana tijekom nedjelje. Djelatnica je zaražena od strane bliskog obiteljskog kontakta te nitko od ostalih djelatnika PS Split nema simptome bolesti, a dvoje djelatnika je na prijedlog obiteljskog liječnika u samoizolaciji”, odgovorili su iz HZZ-a za index.

Koje su korake poduzeli na području prevencije širenja zaraze?

“U ponedjeljak je obavljena kompletna dezinfekcija zgrade. Na svakom su katu zgrade postavljeni beskontaktni aparati za dezinfekciju ruku te svi djelatnici i posjetitelji imaju obvezu dezinficirati ruke pri ulasku u zgradu. Uvedena je obaveza nošenja maski za sve djelatnice PS Split, kao i nošenje vizira za djelatnike koji rade na prvim prijavama koji su osigurani od strane Zavoda. Djelatnici su upućeni da svu međusobnu komunikaciju obavljaju telefonski i mailom, kako bi se izbjegla okupljanja. Područna služba Split sa strankama radi normalno poštujući sve mjere opreza koje uključuju nošenje maski, rukavica i pridržavanja socijalne distance”, stoji u odgovoru iz Hrvatskog zavoda za zapošljavanje.

Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime