ZARADIO PREKO MILIJUN KUNA KAZNI U SAMO 24 MINUTE Splitski Mad Max neko vrijeme neće objavljivati videouratke jurnjave

U videu koji traje nešto više od 24 minute Adrian se na motociklu provlači između auta, juri više od 200 na sat kroz tunel ispod Marjana, vozi se po nogostupu, pješacima viče da se maknu, prolazi kroz crveno...


‘Ajme, šta mi se ne da čekati ova zelena svitla’, govori Adrian Petričević u videu u kojem je snimio jurnjavu motorom na splitskim ulicama.


Pobrojani su njegovi prekršaji, kojih je više od 80 u nešto više od 24 minute koliko se snimao, a kazne koje bi za njih trebao platiti prelaze i milijun kuna, prenosi 24sata.

Podsjetimo, splitski policajci uhitili su ovog obijesnog vozača zbog objave videa njegova divljanja na motociklu. Više puta je prošao kroz crveno svjetlo na semaforima, vozio je po nogostupu, prelazio preko pune crte, nije poštovao ograničenje brzine, oduzimao drugim vozačima prednost, a u blizini jedne škole prošao je čak brzinom od 150 na sat. Ironično, u snimljenom videu išao je u policijsku upravu kako bi obavio razgovor vezan uz prethodno divljanje na cesti.

Policija je priopćila da su proveli kriminalističko istraživanje zato što je Adrian počinio kazneno djelo obijesne vožnje u cestovnom prometu. Zbog divljanja na cesti prijeti mu do tri godine zatvora. Predan je pritvorskom nadzorniku, a protiv njega će policija podnijeti kaznenu prijavu Općinskom državnom odvjetništvu. Osim obijesne vožnje, policajci su utvrdili da je napravio i više različitih prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama, radi čega će također biti procesuiran. Također, oduzeli su mu motocikl s kojim je jurio splitskim ulicama i napravio prekršaje. Policija ga je poslala i na izvanredni liječnički pregled.

POVEZANI SADRŽAJ:

Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
02 KOMENTARI

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime