Započinje 4. Revija Urbane Kulture- EVO RUKE!: Đardin i ovog ljeta postaje središte bluesa, jazza i rock’n’rolla!

4. Revija ubane kulture započinje nastupom Vedrana Božića i Rockmastersa, jedinog Hrvata koji je imao priliku svirati s Jimmiyem Hendrixom

Četvrta Revija Urbane KulturE – EVO RUKE! održat će se od 29. lipnja do 10. rujna u splitskom Đardinu.


 Uz potporu Grada Splita, Turističke zajednice grada Splita i Hrvatskog društva skladatelja ponosno će se predstaviti nacionalna smotra hrvatskih izvođača urbanih glazbenih stilova u rasponu od rocka do jazza.

Početak Urbane KulturE ove će godine otvoriti nastup Vedrana Božića i Rockmastersa, jedinog Hrvata koji je imao čast svirati s legendarnim Jimijem Hendrixom 1969. godine.

Vedran Božić i Rockmastersi nastupit će u programu “Blues planet Hendrix” gdje će i prezentirati Jimijevu glazbu.

Nizom koncerata i performansa splitski Đardin, jedini park u užoj gradskoj jezgri, ponovno se pretvara u pravi sajam jazza, bluesa i rock’n’rolla!

Uz besplatan ulaz za sve posjetitelje, pripremljen je program kojim Đardin postaje sjecište kreativnih energija i gradska oaza kvalitetne domaće i strane glazbe.


Kroz 74 ljetne večeri moći će se uživati u live nastupima domaćih izvođača. Bit će autorskih koncerata, tematskih dana ali i dobrih cover bandova.

Od četvrtka 29.06.2017. u splitskom Đardinu čeka te zvuk ulice, zvuk grada – zvuk rock’n’rolla. Evo ruke!Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0