Nakon objave pisma stanara koji žive u okolini terena Baterije na Bačvicama upućenog gradskim vijećnicima, stigao je i odgovor čelnika kotara Bačvice Tomislava Zaninovića.

Povezani sadržaj

Zaninović kaže da je moguće da se netko okuplja pored terena, a udurga Djeca Bačvica nema ovlasti ni financija da stalno čuva Baterije. Susjedima savjetuje da pozovu policiju.

– Dok su godinama tereni bili zapušteni i devastirani (punih 20 godina), moguće je da su se noću okupljale skupine mladih kao i u svakom kvartu. Od kada je naša udruga Djeca Bačvica preuzela upravljanje nogometnim i košarkaskim igralištem naš glavni cilj, da ti tereni budu opet puni života, sporta, rekreacije je potpuno ostvaren.

Nažalost situacija zbog corone je ispraznila terene i moguće je da se, pošto nema djece, roditelja i rekreativaca, netko po noći i okuplja.

Naša Udruga nema ovlasti ni financije da čuva Baterije 24/7 , bilo bi divno da je to izvedivo, ja bi bio stvarno sreatan. A naši susjedi, okolni stanari ukoliko primjete bilo kakve čudne ili ilegalne aktivnosti, moraju pozvati policiju da intervenira.

Ja osobno a i ogroman broj građana Bačvica je ponosan i sretan kako smo uspješno od totalne devastacije u kratkom roku od preuzimanja dosli do 100% popunjenosti kapaciteta terena sa našim sugrađanima.

Pozivamo vas da kada okolnosti oko ove situacije s virusom to dopuste da nas posjetite vi novinari i da se uvjerite u ovo što vam pričamo, da smo u jako kratkom vremenu postali kvart za primjer kad je u pitanju rekreacija i bavljenje sportom – poručio je Zaninović.

Dodatna pitanja nije želio komentirati.Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime