Zamjenica gradonačelnika i gradski vijećnici dolaze na predstavljanje kandidata za članove splitskog Savjeta mladih

Koncept predstavljanja pružit će priliku kandidatima da u dinamičnoj atmosferi predstave svoje kompetencije

Predstavljanje kandidata za članove Savjeta mladih Grada Splita održat će se danas, 19. ožujka, u 18 sati u Beton kinu u Domu mladih (ulaz s južne strane).


Koncept predstavljanja pružit će priliku kandidatima da u dinamičnoj atmosferi predstave svoje kompetencije, istaknu prioritete djelovanja te izraze stavove i daju odgovore na pitanja gradskih vijećnika i publike. Osim gradskih vijećnika, sudjelovanje je najavila i zamjenica gradonačelnika Jelena Hrgović koja će se i obratiti okupljenima.

Inicijativa da se predstavljanje kandidate uvede u proces izbora Savjeta mladih pokrenuta je na panel diskusiji o važnosti suradnje mladih i donositelja odluka koju su Savjet mladih i Info zona organizirali u prosincu prošle godine. Iako se Savjet mladih Grada Splita bira od 2008. godine, ovo je prvi put da će kandidati imati priliku predstaviti se gradskim vijećnicima, ali i mladima čije će interese zastupati u radu gradske uprave i Gradskog vijeća.

Pozitivan trend u suradnji mladih i donositelja odluka potvrđuju rekordne 22 kandidature, sa 44 kandidata i njihovih zamjenika, na posljednjem natječaju za Savjet mladih. Izbor kvalitetnih članova Savjeta garancija je nastavka tog trenda.

Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0