ZADNJI DAN ULTRE U SPLITU Pogledajte usijanu atmosferu s krcatog Poljuda

Pratimo UŽIVO treću večer Ultra Europe festivala u Splitu

Stigli smo do posljednje večeri Ultra Europe festivala u Splitu. Iako je progoza vremena bila “prijeteća” jedno vrijeme čak i za održavanje samog festivala, na kraju je bura dobro došla partijanerima i organizatorima jer je iz Splita otpuhala nesnošljivu vrućinu.


Priliku da zatvore splitski dio festivala pripala je Nizozemcima Afrojacku, Hardwellu, Martinu Garrixu i Nicky Romeru.

Zbivanja zadnje festivalske večer na Poljudu i oko njega pratimo uživo na našem portalu:

***

01,15 – Poljud je sad već krcat, a partijaneri uživaju na ritmove svojih omiljenih DJ-eva. Atmosfera je vrhunska, Afrojack je bacio publiku u trans. Očekuje se Garrix i Hardwell koji će atmosferu dovesti do usijanja. Donosimo komadić atmosfere kroz fotogaleriju našeg Miroslava Lelasa:

00,51 – Kao što možete vidjeti na fotografijama, podršku hrvatskim policajcima na Ultri daju kolege iz Poljske i BiH, a ima ih ukupno iz 7 europskih država. Zabilježeno je do ponoći oko 200 intervencija, većinom zbog posjedovanja droge.


00,25 – Mostarci prvi put došli na Ultru. Odusšvljeni hranom i ljudima!

– Teško je izdvojiti što nam se najviše dojmilo, ali hrana vam je zaista za prste polizati00,10 – Atmosfera sredinom noći na punom Poljudu:

[fb_pe url=”https://www.facebook.com/dalmacijadanas/videos/334561433631799/” bottom=”30″]

23,50 – Na zadnju večer Ultra Eruope festivala na Poljudu stigao je splitski gradonačelnik Andro Kstulović Opara u pratnji supruge. O tome više pročitajte ovdje.

23,01 – Ogromne gužve pred Poljudom. Vlada prava navala na treću večer Ultre.

22,30 – Pet Španjolki iz Madrida ovdje su prvi put i stigle su putem projekta interrail. Kažu da im je trebalo 15 sati od Budimpešte do Splita. Spavaju u Supetru i svaki dan, od petka, idu trajektom Split-Supetar-Split. Kažu da im cijene, za razliku od Madrida, i nisu toliko visoke. Zadovoljne su glazbom, a ovdje su i došle radi Ultra festivala.

– Split je lijep grad,uživamo – kazale su nam lijepe Španjolke.

22,04 – Ekipa iz francuske već tri godine za redom dolazi na Ultru! Oduševljeni su i festivalom i gradom. Kažu kako je Split izuzetno lijep grad. Smještaj su pronašli u Podstrani, a ovi “dovitljivi” momci čekaju zoru i prvi autobus 60 kako bi izbjegli plaćanje taksija. Ponajviše ih impresionira opcija ispijanja pića na otvorenom.

21:40 – U blizini poljudskog stadiona zatekli smo grupu od 6 Iraca i Engleza. Ovdje su drugi put na Ultra festivalu. Najviše im se sviđa to što su slobodni piti na otvorenom, po parkovima i zidićima. Sviđa im se i domaća hrana, a ponajviše miješano meso.

– Nismo još probali ćevape, ali već puno Splićana nam je rekla da ih moramo probati – kaže nam veseli Irac Ronan.

Smještaj su pronašli u Podstrani i kažu da ga nisu skupo platili. Sprijateljili su se i s taksisitima, pa od Splita do Podstrane dođu za 150 kuna. Uživaju u buri, “they love a little breeze”, kažu veseli “Otočani”.

20: 55 – Poljudski prsten se sve više puni, iako se glavnin ljudi očekuje tek iza ponoći.

[fb_pe url=”https://www.facebook.com/dalmacijadanas/videos/334514213636521/” bottom=”30″]

 

 

Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0