ZABRINUTOST NA ISTOKU SPLITA Netko provaljuje po kućama posljednjih dana: “Srećom da ga je vlasnik uočio”

"Prvi poznati slučaj je da je sa stola u dvorištu kuće ukralo muški i ženski sat, novčanik s karticama i deset tisuća kuna"


Splitska policija jučer je zaprimila dojavu da je tijekom novogodišnje noći, oko 4 sata, za sada nepoznati počinitelj pokušao izvršiti provalu u kuću na području Korešnice, ali je uočen od strane ukućana.


– Odustao je od svoje namjere. Na mjesto događaja stigla je policija koja je obavila očevid, a nije utvrđena materijalna šteta – kazao nam je Jerko Kurevija iz PU splitsko-dalmatinske.

U samoj Žrnovnici, u čijem se sastavu nalazi Korešnica, kruže glasine da je provalnik u pokušaju uhvaćen te da je završio na hitnoj pomoći. Policija je demantirala takve glasine.

Posljednjih dana bilo je nekoliko krađa i provala na području Korešnice, što je bio znak za uzbunu u ovom istočnom splitskom naselju.

– Prvi poznati slučaj je da je sa stola u dvorištu kuće ukralo muški i ženski sat, novčanik s karticama i deset tisuća kuna. Drugi slučaj je da je netko “prevrnuo” sve u autu, garaži i kući jedne obitelji, ali ništa nije ukradeno. Vjerojatno je vidio ukućane i utekao – ispričao nam je mještanin Korešnice.

Moja reakcija na članak je...
Vau
20
Haha
35
Hagić
13
Hmmm
27
Plač
52
Grrr
390
Molim?
125

1 KOMENTAR

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime