“X-FILES” I KOD ZADRA Neobična svjetlost na noćnom nebu snimljena u identično vrijeme kao u Splitu i Trogiru

Na videu se jasno vidi kako donji dio videa sa svjetlima noćne rasvjete povremeno dolazi u fokus, no svjetlo na na nebu je konstantno zamagljeno

Užario nam se redakcijski inboks nakon objave teksta o svjetlosti koju je danas nešto prije 18 sati snimila jedna Splićanka na noćnom nebu iznad grada.


VEZANI SADRŽAJ:

– Točno u to vrijeme sam s prijateljem trčao na trogirskom području i on mi je rekao da je vidio neko svjetlo i uvjeravao me da su vanzemaljci. To je bilo prije 18 sati. Kada sam se okrenuo, ništa nisam vidio. Rekao sam mu da je “prolupao”, no sad mi je poslao članak i sad više nije tako smiješno – govori nam čitatelj s trogirskog područja.

Čitatelj iz Draga u identično vrijeme snimio je svjetlost identičnu kao onu iznad Splita.

– Ono što mi je najčudnije je to da na mjestu gdje se pojavila svjetlost koja se pomiče nije bilo oblaka, a objekt je izgleda zamagljen, kao da je samo njega pokrio neki oblačić. Zaista mi nije jasno – govori nam čitatelj iz Draga. Kaže da su istu svjetlost mogli vidjeti i Zadrani.

Na videu se jasno vidi kako donji dio videa sa svjetlima noćne rasvjete povremeno dolazi u fokus, no svjetlo na na nebu je konstantno zamagljeno.


Pogledajte…Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0

2 KOMENTARI

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime