VRHUNSKE KAVE I SENDVIČI Obnovljena benzinska postaja će imati broje novitete, među kojima i auto-plin!

- Zbog navedenih radova dodatno smo produžili radno vrijeme maloprodajnih mjesta Sućidar i Kman sjever koja će do otvaranja Pojišana raditi od 0 do 24 sata, rekli su nam iz INA-e


Prije nekoliko dana su počei radovi na obnovi benznske postaje na Pojišanu u Splitu.


Jedan od najpopularnijih benzinskih postaja u gradu bit će cijelosti obnovljena, a iz INA-e su odgovori na naš upit, u kojem smo ih pitali kada će radovi biti gotovi.

Njihov odgovor prenosimo u cijelosti:

“S ciljem unapređenja usluge prema našim kupcima i povećanja njihovog zadovoljstva INA je započela s modernizacijom lokacije Split Pojišan. Završetak predviđenih radova planiran je sredinom proljeća. Modernizacijom će biti unaprijeđen prodajni prostor lokacije na način da će se opremiti novim namještajem i suvremenom opremom što će omogućit proširenje asortimana robe široke potrošnje.

Kupcima će tako biti omogućeno da se na jednom mjestu opskrbe visokokvalitetnim gorivima i mazivima te obave kupovinu namirnica i ostalih proizvoda po pristupačnim cijenama. Također, u Fresh Corneru će se kupci moći okrijepiti vrhunskim kavama i ostalim napicima te svježim pekarskim proizvodima i spremljenim sendvičima. Među novitetima u ponudi će se naći i auto-plin.

Za vrijeme trajanja radova na lokaciji Split Pojišan naši kupci mogu se opskrbiti Ininim gorivima i ostalim asortimanom na svim našim maloprodajnim mjestima u Splitu, a posebno zbog navedenih radova dodatno smo produžili radno vrijeme maloprodajnih mjesta Sućidar i Kman sjever koja će do otvaranja Pojišana raditi od 0 do 24 sata.”

POVEZANI SADRŽAJ

Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime