Splitski “Mad Max”, Adrian Petričević i virtualno se vratio! Naime, danas je na svome YouTube kanalu objavio video u kojem se obratio javnosti. Podsjetimo, divlja vožnja ulicama Splita koštala ga oduzimanjem slobode u trajanju od mjesec dana, a oduzet mu je i motor kojim je ludovao po Splitu.

Opisao je svoje iskustvo iz zatvora, govorio o tome hoće li sporni video vratiti na YouTube. Također naglasio je ako mu vrate ili na vrate motor, da će svakako uzeti novu i da će na Grobniku pokazati svoje vozačke sposobnosti.

Suzana mi je trajno oduzeta, neće više biti Suzane. Šteta. Mislim da mi oni tribaju platit njenu vrijednost. Moram dobit novce jer ne mogu uzet moju imovinu.

Iman dvi godine zabrane upravljanja za A kategoriju i 10 miseci za sve ostale kategorije. Žalija san se na to sve, vidit ćemo šta će bit. Možda se smanji ovaj zatvor od 65 dana. Modža se može pritvorit u dobrotvorni rad.

Ove kazne, je**ga, mislin, kad dvi trećine oduzmeš ispadne oko 20 i nešto iljada, nije nešto stranšno, ali ovaj zatvor… Da iden dva miseca u zatvor nije smak svita, ali rađe bi to izbjega. Radio bi radije nešto korisno, a ne leža ka debil i gleda televiziju.

Eto ga, dječice, poslušajte barba Adriana i nemojte kršiti zakone (smijeh) – kazao je na samom kraju 32-minutnog videa.Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime