Igračice ŽRK-a Split 2010 razveselile su djecu Udruge Anđeli darovima, druženjem i radionicom, u njihovima prostorijama u Splitu.

Naime, rukometašice ŽRK-a Split 2010 već drugi put ove godine nastoje razveseliti djecu Udrugu roditelja za djecu najteže tjelesne invalide i djecu s teškoćama u razvoju Anđeli.

I ovaj put organizatorica ovog druženja splitskih rukometašice s ‘Anđelima’ je igračica Nina Cvitanović. Zajedno s njom u prostorije Udruge, u Šibenskoj ulici na Kmanu ‘Anđele’ su posjetile i njezine suigračice Ivona Stilinović, Venera Surjan, Nikolina Marić Banje, Lucija Ercegovića, Katarina Budić, Ljubica Plazibat, Ivona Topić, Maja Kožnjak, Julia Kapitanović, Sara Sablić i Klara Birtić.

Dočekale su ih Dijana Aničić, predsjednica Udruge Anđeli, te djeca koja stalno posjećuju ovu Udrugu i u njoj kroz rad s logopedima i animatorima provode vrijeme. Splitske rukometašice donijele su poklon pakete i darovali ih malim ‘Anđelima’, te potom s njima zajedno izrađivale Božićne ukrase.

– Ova humanitarna akcija je osmišljena kako bi vratila dječici osmijeh na lice. Jer, svima nam je želja da ovu dječica što više integriramo u društvo – kazala nam je rukometašica Nina Cvitanović, organizatorica ovog posjeta i druženja s Anđelima.

Oduševljena djeca na najbolji su način uzvratila pažnju, družeći se sa svojim poznatim prijateljicama, rukometašicama ŽRK-a Split 2010.Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime