VOZAČI, OPREZ Postavljaju se nove kamere za nadzor prometa u županiji: Ova kamera u Zagori može bilježiti koristi li vozač pojas ili mobitel?

Danas iza 14 sati, 200 metara od mjesta gdje je postavljena kamera, dogodila se prometna nesreća


Postoji velik broj opasnih dionica u Splitsko – dalmatinskoj županiji, a jedna od njih je zasigurno i cesta D-60, koja se proteže od Brnaza do Vinjana Gornjih.


Jedno od kritičnijih mjesta je dio od Brnaza do Trilja, na kojem je proteklih godina izgubljeno nekoliko mladih života.

Dobra vijest stiže iz Košuta, gdje je u blizini škole postavljena kamera za nadzor. Na tom mjestu su prije nešto više od dvije godine u stravičnoj nesreći poginule tri osobe, a često su u krugu škola stradavala i djeca. Srećom, bez tragičnih posljedica.

Postavljanje kamere će sigurno povećati sigurnost djece, ali i svih sudionika u prometu na ovoj dionici koja je uistinu odnijela previše života.

Više informacija o specifikaciji ove kamere, ali i kamerama koje se postavljaju diljem županije, obećali su nam u PU splitsko-dalmatinskoj početkom nadolazećeg tjedna. Prema neslužbenim informacijama, koje ćemo moći provjeriti u ponedjeljak, novopostavljena kamera u Košutama osim brzine moći će detektirati koristi li vozač sigurnosni pojas i koristi li nepropisno mobitel za vrijeme vožnje.

Inače, danas iza 14 sati, 200 metara od mjesta gdje je postavljena kamera, dogodila se lakša prometna nesreća, srećom bez ozljeda.Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime