Vozač BMW-a pozitivan na covid. Njegov otac: Rekao sam mu da ne pije, nije poslušao

"Molim vas, prenesite sućut obitelji poginulog. Užasno mi je teško. On je moje godište. Ovo su mi najteži trenuci u životu", rekao je otac vozača BMW-a


Vozač BMW-a koji je rano jutros probio zid objekta kod naplatne postaje Mraclin pozitivan je na covid. Redakciju Jutarnjeg lista nazvao je muškarac koji se predstavio kao njegov otac i zamolio novinare da prenesu sućut obitelji radnika HAC-a koji je smrtno stradao u teškoj prometnoj nesreći koja se dogodila jutros u 5:30.


“Molim vas, prenesite sućut obitelji poginulog. Užasno mi je teško. On je moje godište. Ovo su mi najteži trenuci u životu”, rekao je otac vozača BMW-a.

Novinarima je ispričao što je prethodilo teškoj nesreći.

“Rekao sam mu da ne vozi ako je pio, nije me poslušao”

“Ja sam spavao kad je otišao. Čuli smo se sinoć i rekao mi je da je na nekoj fešti u Lekeniku. I mi tamo živimo. Rekao sam mu: Ako si pio, nemoj voziti! Ali eto, nije me poslušao. Valjda je išao do Zagreba, ne znam sad. Inače nije uzimao auto ako ja ne znam. Kad bismo se zajedno vozili namjestio bi tempomat na dozvoljenu brzinu. Ne, koliko znam nije imao prekršaje zbog brzine. Ne znam što je bilo. Čekam tu u bolnici, rekli su mi da ima otvorene prijelome nogu kod koljena, slomljeno mu je stopalo, ima ozljedu glave”, rekao je otac.

Vozač BMW-a, ispričao je njegov otac, radi kod brata u građevinskom obrtu.“Valjda je popio, ali ja sam mu uvijek govorio: Pazite kako vozite, jel čitate crnu kroniku, vidite što se dešava… Ali takvi su mladi”, ispričao je otac vozača.

Otac kaže da nije znao da mu je sin pozitivan na covid

Rekao je da je BMW koji je probio zidove na objektu HAC-a star šest godina i tehnički ispravan pa dodao kako nije znao da mu je sin pozitivan na covid.Da je vozač pozitivan na covid utvrđeno je u zagrebačkoj bolnici Rebro, gdje je prvo dovezen, nakon čega je prebačen u KB Dubrava.

“Zaprimili smo mlađu mušku osobu u dobi od 20 godina koja je prebačena u KB Dubrava nakon što je u KBC Zagreb utvrđeno da je covid-pozitivan. Izvan je životne opasnosti, ali ima teške ozljede, kontuzije mozga i hematom. Zasad smo ga odlučili pratiti i u tom dijelu nema potrebe za kirurškim zahvatom. Od drugih ozljeda, ima kontuziju obaju plućnih krila i lomove na objema nogama te će tijekom dana biti podvrgnut operativnom zahvatu kako bi se ti lomovi sanirali”, rekao je dr. Mislav Rakić iz KB-a Dubrava.

 

Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
18
Grrr
9
Molim?
3

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime