VLASNICI VRATILI ŠTEKAT NA FIRULE Županija zatečena: “Ovdje postoje elementi kaznenog djela, sve službe će žurno reagirati”

"Ovo je prvi put da se ovakvo nešto događa" - kažu iz Županije

Ni dan nakon što je štekat kafića Firule na istoimenoj plaži uklonjen, stolovi i suncobrani su vraćeni, a ljudi neometano sjede i piju kavu. U nedostatku drvenog poda, koji je jučer iščupao bager Ministarstva graditeljstva, vlasnici su stolove postavili na nekakvu vrstu pločica. Čini se da nikome od gostiju ne smeta ni to, pa ni činjenica da sjede u ilegalnom ugostiteljskom objektu.


Povezani sadržaj

Za komentar smo upitali privremenog pročelnika Upravnog odjela za turizam i pomorstvo Splitsko-dalmatinske županije Stipu Čogelju koji kaže da je ovo prvi put da se ovakvo nešto događa.

– Nažalost, nakon rješenja inspekcijskih službi i uklanjanja štekat se ponovno vraća. Ovo je prvi put da se ovakvo nešto događa. Obaviještene su sve službe, Ministarstvo mora je zvalo i obavijestilo Županiju, a mi smo obavijestili Grad Split i Lučku kapetaniju. Lučki kapetan i komunalni redari će izaći na teren. – kazao je i dodao da postoji zakon i za one koji ponavljaju prekršaje.

– Tu postoji osnov i za kazneno djelo. Nadam se da će se ovaj predmet riješiti na zadovoljstvo svih građana. Ako kasnije sud dokaže da je netko drugi bio u pravu, to će biti tako, ali zasad štekat mora biti uklonjen jer je to pravomoćno rješenje Kapetanije. – zaključio je Čogelja.

Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime