Na Visokom upravnom sudu u Zagrebu odbijena je žalba Pomorsko športskog društva (PŠD) Zenta i potvrđena presuda Upravnog suda u Splitu, kojom se odbija ispis, odnosno isključenje, Jedriličarskog kluba (JK) Zenta iz Društva.

Podsjećamo, PŠD Zenta na čelu s tajnikom Vladom Bužančićem već godinama ilegalno upravlja lučicom, a svakog člana ili klub koji se pobuni, pokušava se ‘kazniti’ sudskim tužbama, izbacivanjem brodova iz lučice, isključenjem struje u klupskim prostorijama i slično.

Povezani sadržaj

Pokušaj ušutkivanja članova izbacivanjem iz Društva prepoznao je Upravni sud u Splitu koji je 23. studenog 2018. godine zabranio ispis JK Zenta iz Društva s obzirom da se isključenje ovog kluba temeljilo na odluci Skupštine koja nije pravovaljana.

PŠD Zenta zastupana po odvjetniku Kruni Peronji uložilo je žalbu na ovu odluku, ali žalba je nedavno odbijena, a PŠD-u Zenta naloženo je plaćanje 12.500 kuna sudskih troškova.

Iako nemaju nikakav pravni temelj za izbacivanje Jedriličarskog kluba iz lučice, zaposlenici PŠD Zenta već neko vrijeme čine sve u svojoj moći da jedriličarima ometu treninge i općenito život i rad u lučici učine nepodnošljivim. Nakon što su isključili struju, otpilali ponton s kojeg se mali jedriličari spuštaju u more, zavarili ulaz u prostorije kluba, sredinom ovog tjedna počeli su uklanjati svlačionice. Na djelu ih je uhvatio predsjednik JK Zenta, a video možete pogledati u prilogu. Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime