VIDEO UNUTRAŠNJOSTI IZGORENOG STANA Od stana ostao samo prah i pepeo, policija počinje očevid u ponedjeljak ujutro

Došli smo u posjed snimke u kojoj se vidi kako izgleda stan koji je u potpunosti izgorio u jutrošnjem požaru

U jutrošnjem požaru u zgradi u Papandopulovoj ulici u Splitu jedan je stan u potpunosti izgorio, a tri su stana nagorjela, uglavnom na području balkona. Lakše su ozlijeđena četiri vatrogasca, a jedna stanarka zadobila je posjekotine od stakla i također je lakše ozlijeđen. Splitskim vatrogascima trebalo je tek 15 minuta od prve dojave do trenutka kada je voda bila u gorućem stanu.


Policija će tek u ponedjeljak početi očevid u stanu u kojem je jutros oko 9 sati požar krenuo i koji je izgorio u potpunosti, a očevid se obavlja u okolnim stanovima.

– Ne mogu još reći što je točno gorjelo u tom stanu na šestom katu, u kojem je bila jako velika destrukcija i u kojem nismo nikoga zatekli, ali je unutra bilo dosta materijala neprimjerenog stambenom objektu. Imali smo vrlo naglo širenje požara, temperatura je bila toliko visoka da su se vatrogasne lampe topile. Od četiri naša lakše ozlijeđena vatrogasca jedan je zadržan u bolnici na Plućnom odjelu. Još se treba vidjeti što je s njim – rekao je novinarima Tonči Mikuličić, zapovjednik smjene splitske Javne vatrogasne postrojbe.

Požara je krenuo iz stana na šestom katu, u stanu muškarca koji je tu živio sam. Neslužbeno se doznaje da je vlasnik u stanu odlagao razni prikupljeni otpad, uključujući auto gume.

Došli smo u posjed snimke u kojoj se vidi kako izgleda stan koji je u potpunosti izgorio u jutrošnjem požaru.Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
01 KOMENTAR

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime