VIDEO Nakon nesporazuma u prometu, 24-godišnjak oštetio zadnje staklo na autu drugog vozača

Sve se događalo na Poljičkoj cesti u Splitu


Splitska policija intervenirala je u nedjelju u večernjim satima na Poljičkoj cesti. Zanimalo nas je je li se radilo o kakvoj prometnoj nesreći ili je pak riječ o nečem drugom.


Kako su nas izvijestili u PU splitsko-dalmatinskoj, došlo je do nesporazuma u prometu, a zatim i oštećenja tuđe stvari. Na kraju je sve rezultiralo podnošenjem kaznene prijave protiv 24-godišnjaka.

Upitali smo policiju o čemu se točno radi.

“Policijski službenici su dana 21.02.2021. godine oko 22:45 sati postupali po dojavi o oštećenju osobnog automobila u Poljičkoj ulici od strane muške osobe.

Tom prilikom je utvrđeno postojanje osnova sumnje da je 24–godišnjak svojim ponašanjem ostvario obilježja kaznenog djela Oštećenja tuđe stvari na način da je nakon nesporazuma u prometu oštetio zadnje staklo na osobnom vozilu kojim je upravljao 27-godišnjak.

Zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela Oštećenja tuđe stvari protiv 24-godišnjaka će biti podnesena kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu”, rekli su nam u splitskoj policiji.Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
2
Hagić
0
Hmmm
2
Plač
3
Grrr
8
Molim?
4Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime