Goran Kotur, predsjednik splitskog SDP-a, nakon konferencije za novinare održane na Peristilu, komentirao je jutrošnja događanja u Okučanima, odnosno postupanje predsjednika RH Zorana Milanovića.

– Podržavam predsjednika Zorana Milanovića i slažem se s njim. Jedna je stvar odati počast braniteljima, uključujući branitelje koji su poginuli u redovima HOS-a od afirmacije ustaškog pozdrava “Za dom spremni” i kvislinške Nezavisne države Hrvatske – kazao nam je Kotur.

– Zbog toga što se Dobroslav Paraga sjetio uvesti ustaški pozdrav i staviti na rukave “Za dom spremni”, ne znači da se taj pozdrav mora danas afirmirati već ga treba jasno osuditi kao što je učinio predsjednik Republike – nastavio je.

– Što se tiče rehabilitacije nacizma, fašizma, ustaštva i svih drugih inačica tog zločinačkog pokreta i ideje, tu nema drugog izbora. Nije pošteno skrivati se skrivati se iza polaganja vijenaca, odavanja počasti poginulim hrvatskim braniteljima da bi se afirmirala jedna ideja koja je bila pogubna za cijelo čovječanstvo, a pogotovo za Hrvatsku. Ti koji to rade, rade protiv hrvatske budućnosti. Zato je Milanović potpuno u pravu – zaključio je Kotur.

Cijeli video intervju pogledajte ovdje:1 KOMENTAR

  1. To bi bilo normalno, ali mi zivimo u doba JEBOKRACIJE gdije HDZ stoka krupnog zuba nasilno jebe stoku sitng zuba i jos ih uvjerava da to radi da zadovolji stoku sitnog zuba.
    Pitanje je samo dokle ce HDZ nasilno siriti ustasizaciju Hrvatske?

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime