VELIKO SRCE DPH LOS ANGELES Donirali udruzi Most 2.500 dolara

"Imali smo niz pojedinačnih donacija od različitih DPH-ova, ali ovo je daleko najveća donacija"

DPH Los Angeles danas je donirao udruzi Most 2.500 dolara, koja brine o beskućnicima i socijalno ugroženim ljudima. Poveznicu između ove dvije udruge čini naš dragi kolega i veliki čovjek, novinar Slobodne Dalmacije Toni Perković. Kolega Perković je ukratko zahvalio kolegama na dolasku u velikom broju te prepustio riječ glavnim akterima, predsjedniku DPH Los Angeles Zoranu Andabaku i predsjednici udruge Most Đorđani Barbarić.


– Hvala Toniju koji nas je povezao. Hvala Mostu koji nam je učinio prigodu da možemo dati ovakav skromni doprinos. Cilj naše Bile noći je da novac koji ostane pomogne nekome u Hrvatskoj, nekoj od ustanova koja treba pomoć. nadamo se da će naša donacija pomoći ljudima da imaju kontinuitet boljeg života.  Hajduk je taj koji nas veže u Los Angelesu i drugim krajevima Amerike, želimo vjerovati da Bila noć može pomoći svim našim ljudima u Splitu i Hrvatskoj. – rekao je predsjednik DPH Los Angeles Zoran Andabaka, te otkrio je da DPH Los Angeles broji 250 članova.

Predsjednica udruge Most otkrila je gdje će ova donacija biti usmjerena.

– Tih 2.500 dolara je značajna svota koja će nama puno značiti. Jedan dio će biti usmjeren na socijalnu samoposlugu, drugi za centar za beskućnike i rad s mladima s problemima u ponašanju. Osjećam se sretno. – kazala je Đorđana Barbarić te prepustila riječ nekadašnjem glasnogovorniku Torcide i jednom od istaknutijih ljudi udruge Most, Dadi Lelasu.

– Imali smo niz pojedinačnih donacija od različitih DPH-ova, ali ovo je daleko najveća donacija. Svi oni na neki način vraćaju gradu Splitu, ne samo Mostu, bit će dio i za Bilo srce. To je još jedan pokazatelj da su navijači preteča u svim društveno korisnim aktivnostima u Splitu. Drago mi je što nas jedan sportski klub spaja na ovakav način. U velikom centru za maloljetne beskućnike u Los Angelesu voditeljica Odjela za psihijatriju je – Splićanka. Naši ljudi, dakle, i tamo brinu o beskućnicima.  – zaključio je Dado Lelas.

 


 Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0