VELIKI POŽAR ZGRADE NA TRSTENIKU Cijela zgrada evakuirana; Policija: “Tri vatrogasca zatražila liječničku pomoć zbog udisanja dima”

Medicinsko osoblje nalazi se ispred zgrade koju je zahvatio plamen


Jutros oko devet sati vatrogascima je dojavljeno da je planuo požar u stanu na Trsteniku na adresi Papandopulova 9.


Na teren je izašlo 40 vatrogasca svih splitskih vatrogasnih društava s ukupno 16 vozila. U ovom trenutku situacija je pod kontrolom, iako se požar i dalje gasi. Zgrada je u cijelosti evakuirana.

Za službene informacije o požaru kontaktirali smo splitsku policiju.

– Požar u zgradi na Trsteniku u Papandopulovoj ulici izbio je oko 9 sati. Prema našim trenutnim informacijama, požar je zahvatio dva stana. Vatrogasci i policija su još uvijek na terenu. Vatrogasci saniraju požarište. Situacija je trenutno pod kontrolom.

Zbog udisanja dima tri su vatrogsca zatražila liječničku pomoć. Jedan stanovnik zgrade je također zatražio liječničku pomoć, ali ne zbog vatre nego zbog posjekotine.

Nema informacija da je bilo tko drugi stradao u požaru. Policija i dalje nije ušla u stan dok vatrogasci u cijelosti ne obave posao – kazala nam je glasnogovornica PU splitsko-dalmatinske, Ana Čepić.

10:55 – Iz splitske bolnice doznajemo da teže ozlijeđenih u velikom požaru zgrade na Trsteniku nije bilo. Medicinsko osoblje nalazi se ispred zgrade koju je zahvatio plamen. Hitna pomoć dežura, a intervenirala je nekoliko puta zbog vatrogasca koji su se nadisali dima. Bilo je nekoliko manjih intervencija jer su se vatrogasci koji gase požar nagutali dima.

Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime