VELIKA POLICIJSKA AKCIJA U DALMACIJI U kućama pronašli razna oružja i drogu

Svašta je policija pronašla. Evo detalja


Temeljem dvaju naloga Općinskog suda u Dubrovniku, Stalne službe u Korčuli jučer, tijekom jutarnjih sati, policijski službenici Policijske postaje Korčula pretražili su dvije obiteljske kuće na području otoka Korčule u kojima je pronađeno oružje, streljivo i droga.


U prvoj kući, kod 39-godišnjaka pronađena je ručno izrađena lovačka puška, lovačko streljivo, cijev i neispravan mehanizam za zračnu pušku, poluautomatsku pušku i 10 komada streljiva, dok je kod bliskog člana njegove obitelji, odnosno 37-godišnjakinje pronađena vrećica s marihuanom.

U drugoj kući, kod 20-godišnjaka pronađena je lovačka puška, lovačko streljivo, lovačka patrona i dvije zračne puške. Pretragom je također pronađena amfora antičkog porijekla, za koju je utvrđeno da pripada 27-godišnjaku.

Svi pronađeni predmeti su uz potvrdu oduzeti, te su 39-godišnjak i 20-godišnjak prekršajno prijavljeni za više počinjenih prekršaja iz Zakona o nabavi i posjedovanju oružja građana. Nadalje, protiv 37-godišnjakinje podnesena je prekršajna prijava iz Zakona o suzbijanju zlouporabe droga, dok je 27-godišnjak kazneno prijavljen za kazneno djelo Nedozvoljeno obavljanje istraživačkih radova i prisvajanje kulturnog dobra.

Moja reakcija na članak je...
Vau
5
Haha
16
Hagić
3
Hmmm
4
Plač
0
Grrr
3
Molim?
13Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime