VELIKA FEŠTA U ŽRNOVNICI NAKON POBJEDE “Ovo je nedoživljeno. Da smo pisali scenarij, ovo ne bismo napisali”

U budućnosti se vidim u NK Mosor Žrnovnica, samo Mosor! - kazao je strijelac Kamber


NK Mosor Žrnovnica, koji i dalje nema dozvolu treniranja i igranja na terenima u Pricviću, danas je u Žrnovnici svladao drugi žrnovački klub, HNK Mosor.


Neopisiva euforija nastala je na prepunim tribinama kada je sudac odsvirao kraj. Pjesma se zatim mogla čuti iz svlačionice Crvenih, a potom su igrači, uprava kluba i brojni Žrnovčani i njihovi gosti počeli feštu u centru Žrnovnice.

VEZANI SADRŽAJ:

Izjavu nam je dao trener NK Mosor Žrnovnica, Roberto Parać.

– Igrali smo tako kako smo mogli, a to znači da igramo svi za jednoga, da se pokušamo obraniti i da čekamo naše prilike koje smo iskoristili i na kraju zasluženo pobijedili. Radi uvjeta koje oni imaju oni su ispred nas. Mi treniramo praktički na dječjem terenu na TTTS-u gdje ne možemo napraviti normalan trening. Jako je teško to.

Ovo je naš domaći teren prvi put ikada. Iako smo imali nekoliko domaćih utakmica u Srinjinama, to nije naš domaći teren. Danas su momci dali više nego što mogu dati jer su došli u svoje Pricviće. Oni se tu sjajno osjećaju.

Na tribine je došlo puno starih igrača Mosora i dali su nam potporu. Dosta je ovoga što je bilo do sada, vidi se u kakvo je to stanje dovelo. Ponavljam, mi smo budućnost nogometa u Žrnovnici, nas je tristotinjak, a oni su prošlost, to su dva – tri čovjeka.

Grad Split nam je dao ruku i pomoći će nam koliko bude moguće, trebamo se strpiti i nastaviti ovako dalje – kazao je trener.

Željko Jeličić Zele, brat bivšeg hajdukovca Joška Jeličića i stari igrač NK Mosor, dao je svoj komentar.

– Ovo je nedoživljeno, da smo pisali scenarij, ovo ne bismo napisali. Ovo je veselje, ljudi su željni veselja u svom mjestu. Na Pricviću su bili i djeca i stari od 80 godina. Ovo je potvrda da ja kao član Izvršnog odbora s ostalima radimo dobar posao, a tako ćemo nastaviti i dalje.

Strijelac Ivan Kamber bio je presretan.

– Nije me išlo nekoliko utakmica, a sada se “odčepilo“. Publika nas je dizala cijelu utakmicu. Dali smo 120 posto od sebe, nevjerojatno nešto. U budućnosti se vidim u NK Mosor Žrnovnica, samo Mosor! – kazao je strijelac Kamber.

Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime