Nakon jučerašnjeg crnog petka koji su mnogi proveli u omiljenom trgovačkom lancu, došlo je vrijeme da se malo opustite u predbožićnom ugođaju u pravoj splitskoj božićnoj bajci u sklopu restorana Perivoj.

Restoran-kavana Perivoj i ove godine postaje Božićni grad! Večeras s DJ Solom počinje njihov adventski program, bit će zanimljivo na “kućicama” smještenim u atraktivnom prostoru koji se lani pokazao kao pun pogodak!

Više kućica

Za razliku od prošle godine, posjetitelje sada čekuje 6+1 šank “kućica” (Caffe bar Sanctuary) koje će, među ostalim, gostima nuditi i zimske koktele. Advent u Perivoju prošle godine punio je kako medijske stupce tako i društvene mreže. Svijetlilo je svako drvo, svaka kućica, svaka klupa i brojne druge dekoracije, a ove godine božićna priča iz Perivoja još je atraktivnija.

Novosti su Imotska kućica, Koktel šank kućica i kućica kultnog kafića Modesty. U Imotskoj kućici zavičajnog imena posjetitelji će moći naručiti specijalitete imotskog kraja – od hrane i pića, imotskog vina, raznih rakija, domaćih kobasica, imotskog pršuta. Mirisi Zagore usred Splita sigurno će biti neodoljivi mnogima. Staru “gardu” činit će Velvet Christmas House, Jinge bell house, Toxic kućica te Ho ho ho kućica.

Dragi posjetitelji Adventa u Perivoju, večeras od 18 sati vrata Perivoja i svih kućica bit će otvorena. Dođite i pogledajte što su za vas pripremile kućice u nikad ljepšem i sadržajnijem Adventu u Perivoju!

U nastavku pročitajte cijeli program:Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime