VATROGASAC PORUČIO POLITIČARIMA: “Nama je u pola požara crkla cisterna, sutradan Tamić, a vi ste se gospodo došli slikavat”

Što bi se dogodilo da neko tehnički neispravno vozilo s vatrogascima ostane zarobljeno u požaru?

Koliko jedno ispravno vozilo i par dobro uvježbanih vatrogasaca može pomoći u sprječavanju daljnjeg širenja vatrene stihije uvjerili su se svi koji su se zatekli ovih dana na požarištima diljem Dalmacije. Nažalost, ta vozila su većinom tehnički neispravna ili sa zastarjelom opremom.


Najnoviji primjer nam dolazi iz DVD-a Zadvarje čiji je član svoje razmišljanje i ljutnju napisao u par rečenica koje su objavljene na stranici Vatrogasci – Oni su naši heroji. Vatrogasac je svoje nezadovoljstvo iskazao i u dolasku premijera Plenkovića i predsjednice RH Kolinde Grabar Kitarović u koloni novih službenih automobila, što je i naglasio u svom pismu. Objavu prenosimo u cijelosti.

DJELITE :

DVD ZADVARJE Izgorilo nam je dosta crijeva,u pola požara crkla cisterna izgorio motor od starosti, sutradan nam crka Tamic,ovo je stvarno žalosno sa čime mi moramo gasit a vi “gospodo političari” dosli ste se samo slikavat!!!! (Poslao ljutiti kolega kao i svi ostali zbog bjedne opreme )

[fb_pe url=”https://www.facebook.com/vatrogasciheroji/posts/784128581747446″ bottom=”30″]


Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0