UZVANICI U ČUDU Na ploči Filozofskog fakulteta pogrešno napisano prezime rektora Anđelinovića

Piše Anđelovića umjesto Anđelinovića

Kako smo izvijestili ranije, jutros su svečano otvoreni preuređeni prostori Filozofskog fakulteta i Rektorata Sveučilišta u Splitu u zgradi “Poljičanka”.


Malo kome je promaklo da je na ploči na ulazu u zgradu Filozofskog fakulteta pogrešno napisano prezime rektora Šimuna Anđelinovića. Na ploči piše “U mandatu rektora Sveučilišta u Splitu, prof. dr. sc. Šimuna Anđelovića…”.

Propustom je bio iznenađen i sam rektor. “To je nevažno” – kazao je novinarima rektor, a na pitanje zašto na početku ploče piše njegovo ime rekao je da su to napravile njegove kolege, a ne on.

– To je njihov prijedlog teksta, nisam se tu puno miješao. Željeli smo staviti uspomenu na događaj, ništa druga. Ako je krivo napisano, može se ispraviti – kazao je rektor.

Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
03 KOMENTARI

  1. Ako je rektor najzaslužniji da zgradu kupi i dobije Sveučilište zašto onda ne bi pisalo njegovo ime na ploči. A to što je krivo napisano prezime treba postavit pitanje onome tko je to radio i postavo.Red bi bio da još danas bude nova ploča sa točnim podacima na tom mjestu

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime