Ispred ulaza u Graditeljsko-geodetsku tehničku školu i III. Gimnaziju u Splitu u nedjelju poslijepodne muškarac je propao kroz strop nadstrešnice.

U okolici škole se vikendom znaju skupljati razne ekipe, a jedan mladić iz ekipe koja se družila kod škole proteklog vikenda odlučio se na maestralan osvajački pohod. Preko bandere pokraj nadstrešnice vješto se popeo gore, ali nije računao na krhkost materijala od kojega je nadstrešnica napravljena.

– Dio nadstrešnice je ostakljen, a dio pod malim kupolama od pleksiglasa. One godinama nisu promijenjene i sunce ih je s vremenom očito spržilo i učinilo ih lako lomljivima – kaže čitatelj za 24 sata.

Na snimci se vidi muškarac u dvadesetima kako bočno slijeće na beton, bez jedne tenisice. Diže se, a potom mu prilazi prijatelj s bocom u ruci izvidjeti rupu koja je nastala.

– Ma tu vam se znaju skupljati razni likovi, popodne im je dobra hladovina. Veliki je to kompleks zgrada, tu je i fakultet, vikendom nema nikoga pa mogu biti na miru i raditi što već rade. Ovaj je dobro i prošao, visina s koje je pao je barem četiri metra – kaže čitatelj za 24 sata.
Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime