IZ STOŽERA STRANKE PAMETNO “Postali smo jedina alternativa rastućem ludilu u Splitu, a ulazimo u Županiju!”

Atmosferu iz stožera stranke Pametno u Splitu, kao i komentare na prve rezultate, pratite uživo na našem portalu!

Marijana Puljak bila je jedno od najvećih iznenađanja prošlih izbora u Splitu. Kvartovska inicijativa prerasla je u stranku Pametno koja je na ovim izborima za gradonačelnicu Splita kandidirala predsjednicu stranke, Marijanu Puljak.


Atmosferu iz stožera stranke Pametno u Splitu, kao i komentare na prve rezultate, pratite uživo na našem portalu!

Uživo iz stožera stranke Pametno:

22:04 – Slavljenička atmosfera vlada u stožeru stranke Pametno u Splitu. Marijana Puljak osvojila je preko 20 posto glasova Splićana, a u Gradskom vijeću imat će gotovo duplo više vijećnika nego prije 4 godine.

– Hvala svima, ovo je sjajno. Hvala, Splite, koji nas je podržao. Nećemo vas iznevjeriti. Dobrim vijestima tu nije kraj. Prvi put u povijesti Pametno ulazi u Županijsku skupšitnu. Znamo da se tamo vladajuća opcija nije promjenila zadnjih 25 godina. Mi smo to sjeme koje će zasijati promjenu koja stiže i tamo. Kap buši kamen ne snagom nego dugotrajnim kapanjem! – kazala je Marijana i zaslužila veliki pljusak.

[fb_pe url=”https://www.facebook.com/dalmacijadanas/videos/308268319594444/” bottom=”30″]


– Mi smo stranka u nastajanju. Ne znam je li nam se bolja stvar mogla dogodoiti. Sada smo postigli to da ćemo u sljedćem periodu imati fincijsku i ljudsku stabilnost. Postali smo jedina alternativa ovom rastućem ludilu u Splitu. U Splitu moramo okuoiti sve normalne ljude grada da nam se pridruže. Moramo ovako nastaviti. Možda nam slijede izbori već za 6 mjeseci. Tada možemo i pbojediti!- kazao je Ivica Puljak.

[fb_pe url=”https://www.facebook.com/dalmacijadanas/videos/308246369596639/” bottom=”30″]21:00 – Najnovije informacije su da smo porasli za 1%. Čekamo prve službene rezultate. Raduje nas da smo u Gradskom vijeću  ostvarili duplo veći rezultat u odnosu na prošlo Gradsko vijeće. Tko god bio na vlasti bit ćemo jaki kontrolori  rada izvršne vlasti, secirat ćemo svaki prijedlog i analizirati je li dobar dugoročno za građane Splita – rekla je Marijana Puljak.

Na pitanje da nekim građanima smeta glasna glazba Puljak je odgovorila – Nismo preglasni i još smo u okvirima kućnog reda, tek je 21 sat.

20:50 – Pred stožerom stranke Pametno pojavili su se i nezadovoljni građani kojima smeta glasna glazba.
– Ovo nije u redu, tu je hotel. Kulturni ljudi, neki već i spavaju. Ja ću sad zvati policiju – izjavio je nezadovoljni građanin Splita.

20:30 – Članovi i simpatizeri stranke Pametno zapjevali su ispred svog stožera “Slatka mala Marijana”.

19:00 – Zahvaljujem se svima koji su glasovali za mene i stranku Pametno. Ovo su samo rezultati prvih izlaznih anketa, ali vidimo da imamo sjajnu potporu građana Splita. Izvjesno je da ćemo osvojiti više vijećnika nego prije 4 godine. Uvijek ćemo raditi u interesu građana, kao i do sada.

Sve je otvoreno do kraja večeri. Do 17 sati izlaznost nije bila velika, iza su bile gužve na biralištima. Čekajmo prve neslužbene rezultate oko 21 sat. Još jednom hvala svim Splićanima koji su nam ukazali povjerenje!

 

Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0