Upozoravamo čitatelje da se pri dnu teksta nalaze fotografije koje su uznemirujućeg sadržaja.

Facebook stranica “Zaklada za zaštitu životinja Split” je danas poslijepodne objavila izrazito uznemirujuću objavu koju je popratila fotografijama.

Nepoznati muškarac je rano jutros došao do skloništa za životinje Animalis Centrum u Kaštel Sućurcu te ispred ostavio kutiju u kojoj su se nalazili psi od kojih je jedna kujica izašla iz kutije, a kasnije su je djelatnici pronašli na cesti pregaženu.

– Danas 24.siječnja.2020. u 6 i 13 minuta ( napomena: na snimkama nadzorne kamere sat pokazuje sat naprijed), muška osoba iz smjera maslinika pokraj skloništa, s kapuljačom na glavi, dobi otprilike 30- 50 godina, ostavio je kutiju pred ogradom skloništa. Trideset sekundi poslije njegova odlaska, iz kutije je iskočio bijeli pas, koji je nosio ogrlicu te povodnik koji je vukao za sobom. Prema snimci nadzorne kamere, bijeli pas se pred skloništem zadržao do 7.03, a zatim se udaljava prema magistrali.

Po dolasku djelatnika skloništa u 7.50, oni pronalaze kutiju u kojoj se nalaze četiri štenca (na fotografijama, ženka i tri mužjaka). Nažalost, bijeli pas, pretpostavljamo njihova majka pronađena je par stotina metara dalje, na magistrali, pregažena. Ona nije označena mikročipom ili je on ispao od siline udarca.

MOLIMO SVE koji prepoznaju osobu sa snimke, bijelu kujicu ili pak štence i imaju više informacija da nas kontaktiraju. OVAJ PUT ćemo doći do osobe koja je ovo napravila, molimo vas da nam u tome pomognete- stoji u njihovoj objavi.
Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime