UŽAS NA PLANINI Čistili snijeg pa našli dva smrznuta tijela. Bili su par kilometara jedno od drugog

HGSS danas nastavlja potragu


U ponedjeljak u prijepodnevnim satima na području Parka prirode Papuk pronađena dva smrznuta tijela. Jedno su pronašli djelatnici zimske službe, na dionici ceste Velika-Jankovac, na odvojku prema vojnoj bazi.


Ubrzo je pronađeno i drugo smrznuto tijelo nekoliko kilometara od prvog, potvrđeno nam je u PU Virovitičko podravskoj. Policija je na teren poslala i pripadnike interventne policije, ali do zaključka teksta je samo potvrđeno da je u tijeku očevid.

24 sata neslužbeno doznaju da kod smrznutih osoba, od kojih se sa sigurnošću može potvrditi da se radi o muškoj osobi, dok za drugu nam nije poznat spol nisu pronađeni nikakvi dokumenti.

Stoga postoji i sumnja da se radi o migrantima koje je zatekla snježna mećava na Papuku. Dio ceste na dijelu gdje su pronađene smrznute osobe je i zatvorena za vozila zbog snježnog nanosa koji mjestimično doseže i pola metra visini.

Iz pouzdanog izvora doznaje se da će se u danas nastaviti pretraživati teren u koju će se najvjerojatnije uključiti i pripadnici HGSS-a.

Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
7
Grrr
0
Molim?
0Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime