U punoj dvorani hotela Le Meridien Lav održana je još jedna Noć Neretvana i njihovih prijatelja. Tradicionalna zabava Neretvana sa splitskom adresom i ove godine opravdala je očekivanja. Zahvale idu svima koji su na bilo koji način doprinijeli odličnoj organizaciji i atmosferi, poručili su organizatori.

Za dekoraciju i uređenje predvorja dvorane kao i svake godine zaslužan je Milojko Glasović.
U glazbenom dijelu nastupali su Branko Medak i grupa Vertigo te klapa Stina iz Ploča. Za odličan neretvanski brudet zaslužna je ekipa iz Vidonja dok su neretvansku nošnju prezentirale djevojke iz KUD-a Župa Bagalović Krvavac. Uživanje u dobrim kapljicama omogućili su Vinarija Volarević i Vinarstvo Prović. Cjelokupni program na besprijekoran način vodila je Edita Lučić Jelić.

Na samom početku prigodnim riječima obratio se predsjednik Društva Neretvana i prijatelja Neretve u Splitu dr. Mihajlo Lojpur koji je pozdravio sve prisutne i svima zaželio dobru zabavu i ugodnu večer.

Od uvaženih gostiju možemo navesti Nina Velu, zamjenika gradonačelnika Splita, Žaklinu Marević, zamjenicu dubrovačko-neretvanskog župana, Dalibora Milana, gradonačelnika Metkovića, Maju Vrnogu, načelnicu Općine Zažablje, Alijanu Vukšić, direktoricu Turističke zajednice Grada Splita, Mišu Glavinića, regionalnog direktora Croatia Osiguranja za Dalmaciju, Tihomira Bečka, zamjenika gradonačelnika Solina, Milojka Glasovića, utemeljitelja Maratona lađa, Pavu Jerkovića, prvog predsjednika Udruge lađara Neretve, Hrvoja Marušića, predsjednika Hrvatske udruge poduzetnika i obrtnika, don Mihaela Prović, povjerenik Ureda za pastoral mladih SMN.

Iako su bili spriječeni nazočiti, čestitke i ugodno druženje poželjeli su Splitsko-makarski nadbiskup mons. Marin Barišić koji je ujedno član Društva te Splitsko-dalmatinski župan Blaženko Boban.Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime