UREĐUJU SE PLOKITE Posađeno pet stabala u Iločkoj ulici, počela sanacija krovišta Gradskog kotara

Članovi GK Plokite pohvaljuju prometno redarstvo i policiju koji svakodnevno ureduju u Vinkovačkoj ulici pokraj 'Pazarića'

Na Plokitama, četvrti poznatoj po velikog lokalnoj tržnici, takozvanom ‘Pazariću’, počelo je uređenje okolnih prostora. Tako su djelatnici Parkova i nasada prije šest dana posadili pet stabala na zelenoj površini u Iločkoj ulici, temeljem odluke Vijeća gradskog kotara Plokite.


Kažimo i kako se trenutno izvodi sanacija krovišta prostorija Gradskog kotara.

Također, skoro će se početi i uređivati prostori Gradskog kotara Plokite. Naime, gradonačelnik Andro Krstulović Opara je donio rješenje o imenovanju Povjerenstva za dodjelu prostorija na korištenje udrugama, na određeno razdoblje u objektu GK Plokite u Iločkoj 6.

U Povjerenstvo su imenovane dvije osobe iz Upravnog odjela za komunalno gospodarstvo, redarstvo  i mesnu samoupravu i troje vijećnika GK Plokite.

Tako su iz članovima Povjerenstva iz Grada imenovani  Snježana Vrdoljak i Goran Žuljević, te iz Vijeća Gradskog kotara Plokite Mario Cikotić, Anamarija Jukić i Denis Pejković.

Također, članovi GK Plokite pohvaljuju prometno redarstvo i policiju koji svakodnevno ureduju u Vinkovačkoj ulici pokraj ‘Pazarića’, pa je ova cesta usprkos svakodnevnim gužvama postala izuzetno prometna, bez zastoja.

 

Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
02 KOMENTARI

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime