Uređuje se vrtal u Dominisovoj: “Zajedno sa stanarima, uljepšat ćemo ovu oazu zelenila u srcu Dioklecijanove palače”

"Ukoliko nekome padne na pamet ponovno popločati površinu, na snazi ostaje rješenje po kojem će odmah krenuti u uklanjanje"

Jutros su djelatnici Parkova i nasada započeli s uređenjem vrtla u Dioklecijanovoj palači, kojeg je investitor Igor Kokot samovoljno popločao, čime je izazvao bijes građana, uključujući i samog gradonačelnika Splita Andrue Krstulovića Opare.


– Djelatnici Parkova i nasada su postupili po mom nalogu te su danas uredili prethodno devastiranu površinu koja je vraćena u prvobitno stanje i pripremili je za sadnju bilja. U narednim tjednima, kada meteorološki uvjeti to budu dopuštali, Parkovi i nasadi će, zajedno s građankama i građanima koji su i do sada održavali vrtal, uljepšati ovu oazu zelenila u srcu Dioklecijanove palače. – napisao je Krstulović Opara na svom Facebook profilu.

[fb_pe url=”https://www.facebook.com/andro.krstulovic.opara/posts/1653057818085403″ bottom=”30″]

V.d. pročelnika Upravnog odjela za komunalno gospodarstvo i redarstvo Damir Babić kazao je kako mu je drago da je investitor uklonio ploče i time izbjegao intervenciju gradskih službi, a ukoliko nekome padne na pamet ponovno popločati površinu, na snazi ostaje rješenje po kojem će odmah krenuti u uklanjanje.

Otkrio je i što će se dalje događati s ovom površinom.

– Angažirali smo Parkove i nasade da tu površinu hortikulturno oplemene. Nešto ćemo i zasaditi, ali u suglasju sa stanovnicima tog dvora koji su dosad održavali taj vrt. – rekao je Babić dodajući kako će Parkovi i nasadi i ubuduće brinuti o ovoj površini.VEZANI ČLANCI:

Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0