Ulaže se osam milijuna kuna u rekonstrukciju bolnice za medicinsku rehabilitaciju Biokovka u Makarskoj

Nakon što je prošle godine kompletno obnovljeno 50-ak od ukupno 115 kupaonica i uspješno klimatizirano svih 115 soba u kojima su promijenjene instalacije, nedavno je počela završna faza renoviranja

Specijalna bolnica za medicinsku rehabilitaciju ‘Biokovka’ iz Makarske, koja se lječilišnim turizmom bavi od 1961. godine, ulaže osam milijuna kuna u rekonstrukciju i podizanje standarda cjelokupnog hotela. Planirani radovi bi trebali biti gotovi ovog proljeća.


Nakon što je prošle godine kompletno obnovljeno 50-ak od ukupno 115 kupaonica i uspješno klimatizirano svih 115 soba u kojima su promijenjene instalacije, nedavno je počela završna faza renoviranja poznatoga rehabilitacijskog objekta u vlasništvu Županije.

– Plan je preurediti i svih ostalih 67 kupaonica u smještajnim prostorima, čime će se usluga u ta dva dijela zgrade podignuti na još višu razinu. Novac je osiguran je iz proračuna bolnice. U ulaganje smo se mogli upustiti zahvaljujući uspješnom poslovanju te dobrom financijskom gospodarenju. Ako sve bude po planu, planiramo proširenje smještajnih kapaciteta, uređenje plažnog objekta i u tom prostoru poboljšanu i proširenu cjelogodišnju ugostiteljsku ponudu – kazao je Marko Ožić Bebek, ravnatelj bolnice.

Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0