ULAZ BESPLATAN Večeras veliki humanitarni koncert u Žrnovnici: Klapa Sveti Florijan, Marko Škugor, Matko Jelavić…

Prilozi će se prikupljati za požarom pogođena područja od Dračevca do Tugara

Žrnovnica danas slavi dan mjesta, blagdan Velike Gospe. Nakon sinoćnje vrlo uspješne 8. smotre klapa, večeras se sprema novi glazbeni događaj u ovom podmosorskom mjestu.


S početkom u 20 sati i 30 minuta klapa Sveti Florijan održat će koncert na kojem će se prikupljati sredstva za požarom pogođeni dio stanovnika od Dračevca do Tugara. Klapa će na koncertu imati brojne goste, a svoje sudjelovanje već su potvrdili klapa Pasika, klapa Filip Dević (m), Nera Ban i bend XXS, Marko Škugor, Matko Jelavić, Roko Blažević, Ela Jerković i Sara Andrić.

Ulaz na koncert je besplatan!

– Mnogo se izvođača javilo sa željom da bi htjeli nastupiti večeras u Žrnovnici. Zaista sam oduševljen takvim odazivom. Nažalost, zbog ograničenog vremena trajanja koncerta nećemo moći primiti sve koji su izrazili želju, ali im zato beskonačno zahvaljujemo – kazao je Nino Treskavica koji je došao na ideju organizacije ovog koncerta.

Službeni organizatori humanitarnog koncerta su Caritas Splitsko-makarske nadbiskupije, Mjesni odbor Žrnovnica i klapa Sveti Florijan.

Spomenimo i da je organizatorima koncerta u susret svojim besplatnim razglasom izašla tvrtka Sound System u vlasništvu Judite Bilić i ton majstora Ivice Bilića.


Voditelji su Edita Lučić Jelić i Ivica Bebić.Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0