UJDUR ODGOVORILA JAMBI: “Šutnja Milana na vaše kriminalne radnje glasnija je od plača djelatnika kojima niste isplatili plaće!”

S obzirom na posljednje izjave Stipe Gabrića Jambe, gradonačelnica grada Metkovića, Katarina Ujdur, odlučila je odgovoriti Stipi Gabriću Jambi. Odgovor prenosimo u cjelosti u nastavku:


Dragi gospodine Gabriću, na vašu žalost ja vrlo dobro računam. Tako sam 2013. godine izračunala da ste ovom gradu ostavili preko 2 milijuna kuna duga za plaće gradskim djelatnicima, kreditnu zaduženost preko 2 milijuna i 200 tisuća kuna, preko milijun i 150 tisuća poreznog duga, a dalje neću nabrajati jer bi potrajalo. Dakle, matematika mi jako dobro ide dok kod vas možda i nije problem u matematičkom neznanju već prije u nedostatku bilo kakvog morala.

– Što se vaše podrške gospodinu Milanu tiče, ona nije neuobičajena u ovakvim situacijama. Ali najčešće se dogodi da posrnuli kandidat poput Vas izrazi javnu podršku kandidatu koji je ušao u drugi krug i da na tome ostane. Međutim vi to radite svakodnevno, konstantno pozivajući građane za koga da glasuju te ste se aktivirali u ovoj političkoj kampanji kao da ste vi u drugom krugu, a ne gospodin Milan. Ili možda jeste?

– Sve sam sklonija misliti da sam pogriješila očekujući da gospodin Milan pristane na sučeljavanje, trebala sam odmah pozvati vas jer očito ste vi relevantan faktor drugog kruga ovih izbora, a ne gospodin Milan, što je vrlo čudna politička praksa. Svakodnevnom galamom o tome za koga treba glasovati pokušavate se vratiti u fotelju s koje ste toliko toga stavili u svoj džep da su vam trebali kotači.

– Odbila sam oba sučeljavanja jer mi je je opcija da sjedim s vama u istoj prostoriji bila neprihvatljiva, smatrajući da smo jedini relevantni kandidati gospodin Milan i ja. I to se pokazalo točnim. Ako se slučajno pitate zašto nisam htjela biti s vama u istoj prostoriji, vratite se na početak ovog teksta. Sav taj ukradeni novac i financijske katastrofe, gospodine Gabriću, ispravila sam iza vas. Kukavice to ne rade, gospodine Jambo, kukavice ne čiste tuđe smeće. To čine BORCI! Ni taj vam pojam očito nije jasan, s borcima imate zajedničko samo to što ste Hrvatskom vijeću obrane preprodavali kupus i bureke po astronomskim cijenama.

– Ma koliko vi god tvrdili da je netko nevin dok mu se ne dokaže suprotno, protiv vas je podignuta USKOK-ova optužnica, a blagajna grada Metkovića progovorila je od muke nakon vašeg odlaska. Vi ste počinili brojne kriminalne radnje i za njih ćete nadam se i odgovarati. Za to se ne bojim. Jedino što me plaši je šutnja gospodina Milana. On na spomen vaših kriminalnih radnji – ŠUTI. Ta tišina od strane Dalibora Milana glasnija je od plača djelatnika kojima niste isplaćivali plaće, glasnija je od najveće buke koju ste vi proizveli svojim lažima. Šutnja gospodina Dalibora Milana o tome planira li vas vratiti na političku scenu našeg grada sve je čudnija. Ako već nema hrabrosti sučeliti se sa mnom, neka barem kaže planira li vratiti Jambu i Jambin način vladanja gradom, tako da građani znaju.
Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0