U Varaždinu je priveden otac monstrum (50) kojeg se sumnjiči da je punih šest godina silovao i spolno zlostavljao kćer koja sada ima 20 godina. Županijsko državno odvjetništvo u Varaždinu donijelo je rješenje o provođenju istrage protiv muškarca zbog osnovane sumnje na počinjenje teških kaznenih djela spolnog zlostavljanja i iskorištavanja djeteta.

“Županijsko državno odvjetništvo u Varaždinu je donijelo rješenje o provođenju istrage protiv hrvatskog državljanina (1968.) zbog osnovane sumnje na počinjenje teških kaznenih djela spolnog zlostavljanja i iskorištavanja djeteta iz čl. 166. st. 2. u svezi čl. 158. st. 1. i 5. Kaznenog zakona i teškog kaznenog djela protiv spolne slobode iz čl. 154. st. 2. u svezi st. 1. toč. 1. u svezi čl. 153. st. 1. i čl. 152. st. 1. Kaznenog zakona.

Postoji osnovana sumnja da je okrivljenik počinio kaznena djela više puta na štetu svoje kćerke (1998.) od rujna 2010. do rujna 2016. godine. Sutkinja istrage Županijskog suda u Varaždinu prihvatila je prijedlog državnog odvjetnika i odredila okrivljeniku istražni zatvor zbog opasnosti od utjecaja na svjedoke u istrazi i opasnosti od ponavljanja kaznenih djela”, priopćili su iz DORH-a.Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime