UHIĆEN DVOJAC Prevarantima platila ‘istjerivanje vraga iz kuće’

U Policijskoj postaji Ivanec dovršena je krim-obrada nad muškarcem starosti 37 godina i ženom starosti 52 godine. Sumnja se da su 19. siječnja u Ivancu okrali ženu starosti 72 godine


Kako je utvrđeno, do kuće oštećene žene došla je 52-godišnjakinja s djetetom i zatražila novac kako bi joj iz kuće istjerala vraga, piše Novi list.


Nakon što joj je vlasnica dala iznos od nekoliko stotina kuna, otišla je u podrumsku prostoriju po namirnice koje bi joj još dala, za koje je vrijeme 52-godišnjakinja iz novčanika oštećene otuđila iznos od preko tisuću kuna.

Osumnjičena se nakon nekoliko dana vratila do kuće oštećene, zajedno s 37-godišnjim muškarcem, kojom prilikom su od nje tražili iznos od 5.000 kuna radi istjerivanja vraga iz kuće.

Oštećena je pristala i zajedno s njima otišla u grad, kako bi na bankomatu podigla traženi iznos, no isto nije uspjelo zbog problema s bankovnom karticom.

Protiv osumnjičenih su policijski službenici podnijeli kaznenu prijavu za kazneno djelo krađe nadležnom državnom odvjetništvu.

  

Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
3
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime