U subotu, 15.12. s početkom od 9 sati održava se osamnaesta po redu akcija “A di si ti?!“. Ona ove godine ima posebni značaj, jer je upravo na taj dan prije punih dvadeset godina registrirana Udruga MoSt i obilježava se dvadeset godina aktivnog rada udruge.

VEZANA VIJEST:
– POGLEDAJTE KAKO ŽIVE SPLITSKI BESKUĆNICI Izložba za početak obilježavanja 20 godina djelovanja udruge MoSt

Ove godine u pripremi, te na samoj akciji sudjeluje više od 70 različitih organizacija, institucija, škola, stranaka, poduzetnika, udruga i pojedinaca, pa se na samoj akciji očekuje preko 650 volontera na 50 štandova!

Iako vremenska prognoza početkom tjedna nije “obećavala”, prema današnjim prognostičkim materijalima stvari izgledaju puno bolje. Meteorolozi za sutra najavljuju prolaznu kišu tijekom jutra, a već oko podne nas očekuje postupno razvedravanje uz sunčana razdoblja. Pravi način da se MoSt-ovcima čestita drugo desetljeće aktivnog djelovanja.

I naš portal je jedan od izlagača na buvljaku pa vas sve pozivamo da nas posjetite na Trgu Gaje Bulata ispred splitskog HNK te kupnjom i donacijom pomognete splitskim beskućnicima.

Kao i svih proteklih godina sav prikupljeni novac namijenjen je isključivo za potrebe korisnica i korisnika Centra za beskućnice/ke udruge MoSt, te za uređenje i opremanje samog Centra.Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime