UDAR MUNJE U ZVJEZDANO SELO MOSOR Tomislav Nikolić: “Kontaktirali su me zabrinuti građani. Srećom, objekt je neoštećen”

"Ovim putem želim se zahvaliti zainteresiranim građanima koji su zvali i pitali kakvo je stanje na našem objektu" - otkrio je nam je tajnik Zvjezdanog sela Mosor


Jako grmljavinsko nevrijeme u utorak navečer zahvatilo je dijelove južne i srednje Dalmacije. Niz grmljavinskih oblaka satima se obnavljao nad dolinom Neretve, gdje je mjestimice palo 40-ak litara oborina po kvadratnom metru. Lokalno je na tom području bilo i izraženije tuče koja je s nekoliko centimetara zabijelila podlogu.


Udar munje u Zvjezdano selo Mosor: “Sve je iskrilo, detonacija se čula na istoku Splita”

Nakon što se u večernjim satima razvio iznad Brača i Hvara, jedan olujni oblak krenuo je prema obali, točnije prema omiškom području, a tek je rubnim dijelom zahvatio Split i okolicu.

Naš čitatelj svjedočio je udaru munje u stup do zgrade Zvjezdanog sela Mosor.

– Vozio sam se autom doma, i vidio sam izravan udar munje u stup pored Zvjezdanog sela Mosor. Vidjelo se kako se dio elektriciteta odbio od stupa, prizor je bio strašan – govori nam čitatelj. Inače, upravo se ovaj udar munje silovito čuo u istočnim splitskim naseljima.

Udar munje u Zvjezdano selo Mosor: “Sve je iskrilo, detonacija se čula na istoku Splita”

Povodom ovog događaja kontaktirali smo Tomislava Nikolića, tajnika Zvjezdanog sela Mosor.

– Kontaktirali su me brojni zabrinuti građani tijekom večeri i jutra. Zanimalo ih je što se konkretno dogodilo u Zvjezdanom selu Mosor. Mogu reći da je objekt Zvjezdanog sela Mosor potpuno neoštećen i nema u ovom trenutku nikakvih posljedica na njemu.

Ovim putem želim se zahvaliti zainteresiranim građanima koji su zvali i pitali kakvo je stanje na našem objektu – otkrio je nam je Tomislav Nikolić.

Podsjećamo, sinoć je vrlo obilan snijeg padao u višem gorju, osobito u područjima iznad 1100 metara nadmorske visine. Visine snijega dodatno će se povisiti tijekom ovog tjedna.

Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
4
Hmmm
1
Plač
3
Grrr
0
Molim?
2

Komentiraj

Napišite komentar
Upišite svoje ime