UBOJSTVO U STOBREČU Nožem u prsa ubijen 23-godišnji mladić koji je osuđen za napad na Bruna Marića

Policija je izvršila očevid te znaju identitet ubojice, a u ovim trenucima za njim traje potraga.

Jutros se  Stobreču dogodilo ubojstvo. Kako javlja splitska policija, oko 4 sata i 15 minuta, u ulici Put Svetog Lovre, 23-godišnjak je zadobio ubodnu ranu u predjelu prsišta. Hitno je prebačen u KBC Split, no od zadobivene rane uskoro je preminuo.


Policija je izvršila očevid te znaju identitet ubojice, a u ovim trenucima za njim traje potraga.

Slobodna Dalmacija neslužbeno doznaje kako se radi o Splićaninu Ivanu Mati Blaževiću koji je nedavno nepravomoćno osuđen zbog sudjelovanja u napadu na nogometnog suca Bruna Marića.

Reporter Indexa razgovarao je s jednom gospođom koja je svjedočila napadu.

– Ja sam dežurala na balkonu i sve sam gledala. Bilo ih je preko 30, bilo je prestrašno, nisam cijelu noć spavala. Nije fešta razlog da se tako ponaša, to je bio jedan užas. To su sve bili domaći, goli do pasa, nisu to bili stranci.

Čula sam da su vikali “umrijet će, umrijet će”. Došla je policija. Tko ga je ubo ne znam, ja sam sve gledala s balkona. To je bilo strašno, lupanje po autima, čudi me da policija tako dugo nije izašla na teren. Ja sam čula da su pričali da su zvali policiju – kazala je svjedokinja za Index.


Podjsetimo, Stobreč je sinoć uz koncert Mate Bulića proslavio blagdan sv. Lovre, zaštitnika mjesta, a ovo ubojstvo je bacilo veliku mrlju na cijeli događaj.Moja reakcija na članak je...
Vau
0
Haha
0
Hagić
0
Hmmm
0
Plač
0
Grrr
0
Molim?
0